Lindebo 11, 2. 72., 2630 Taastrup

LYS 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN I TAASTRUP

Velkommen til hyggelige Taastrup, hvor denne lejlighed på Lindebo 11, 2, 72 kalder på et hold nye beboere. Lejligheden fra 1972 fremstår lys, nem og indflytningsklar med en stor altan, og så trækker den gode bybeliggenhed bestemt ikke ned i det samlede regnskab.

Boligen fordeler sig på 79 skønne kvadratmeter, og en rummelig entré med plads til overtøjet giver adgang til alle tre værelser. Stuen kalder på et hav af bløde møbler samt det obligatoriske spisemiljø, mens køkkenet udmærker sig med lyse, enkle materialer og en opvaskemaskine. Stuen åbner op for en aflang og overdækket altan, der tillader aftensmadsmåltider og morgenkaffe året rundt, selv når det står ned i stænger udenfor.

Lejligheden fuldendes af et flot, lyst badeværelse med separat bruseniche og to potentielle soveværelser, hvoraf det største byder på flere indbyggede skabe. Den nemme planløsning henvender sig for eksempel til parret med eller uden et enkelt barn såvel som den enlige førstegangskøber. Så længe I er på udkig efter en nem og overskuelig lejlighed, der er lige til at flytte ind i, vil I klappe i hænderne af begejstring over denne hybel.

Endelig skal vi runde hjemmets attraktive beliggenhed i Taastrup. Fra lejligheden tager det ikke mere end syv minutter at gå til den nærmeste indkøbsmulighed, Netto, og så bugner området af skoler og daginstitutioner til familien – I finder blandt andet Borgerskolen og Magdabørnehaven, for blot at nævne et par enkelte nedslag. Derudover tilbyder byen et væld af rekreative områder såsom et idrætsanlæg, Selsmosen og adskillige parker. Som en ekstra bonus ligger Taastrup tæt på flere københavnske forstæder, og hopper I på S-toget, står I midt på Nørreport Station efter 45 minutter, hvorfor I hurtigt kan pendle til og fra arbejde i hovedstaden.

Med andre ord er denne lejlighed til jer, der holder af bylivet, men som samtidig ønsker at kunne trække jer tilbage i et roligt – men også meget mulighedsrigt – kvarter fra jeres lyse og indflytningsklare base.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.