Taastrup Have 8, ST. MF., 2630 Taastrup

Velbeliggende 1 værelses med altan lige ved Taastrup Station

Velkommen til en flot og moderniseret 1-værelses lejlighed, hvor kvadratmeterne er yderst veludnyttet.

Du får en stue med seperat soveværelse, hvor skillevæggen ikke er bygget helt op til loftet. Du får således lys og luft ind i rummet, og deraf et bedre indeklima.

I entréen er der fin plads til sko og overtøj. Her finder man også et garderobeskab, hvor du kan opbevare tøj eller lignende. Hernæst finder man badeværelset med badekar. Derefter træder man ind i stuen hvortil man finder et velindrettet og seperat køkken. Fra stuen er der direkte udgang til den vestvendte altan, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

Lejligheden har den bedste placering i Taastrup, hvor du har alt hvad du har brug for indenfor gåafstand. Lejligheden ligger 2 minutters gang fra S-toget, hvor du kan være i centrum af København på blot 20 minutter.

Den populære gågade, Taastrup hovedgade ligger også få minutter væk. Her finder du et væld af butikker, restauranter og cafeér. Udover dette ligger den smukke Selsmosesø og rolige natur lige ude foran din hoveddør.

Ejerlejligheden er en del af en yderst professionel drevet ejendomsforening, hvor vedligeholdelse af omgivelserne er højt prioriteret.

Er du studerende, pensioneret, enlig eller et ungt par, så vil denne lejlighed være det oplagte valg for dig

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.