Højgårdstoften 252, 2630 Taastrup

Skønt enderækkehus i 3 plan med dejlig have og terrasse i et børnevenligt nabolag

Velkommen til Højgårdstoften 252 i Taastrup, hvor dette dejlige enderækkehus bare venter på sine nye ejere. Rækkehuset har siden det blev bygget i 1971 gennemgået flere fornyende og vedligeholdende renoveringer, der bl.a. tæller ny facade ved hoveddøren i 2014 og en gennemgribende istandsættelse af undertaget i 2008.

Ejendommen ligger super dejligt lige ud til en lang, grøn parkstribe på den ene side og de åbne marker på den anden. Alligevel er der ikke langt til bylivets glæder; fx har I City 2 kun 6 min. i bil fra hjemmet, hvor I får alskens specialbutikker, I har skole godt 1,5 km derfra og børneinstitutioner samt gode indkøbsmuligheder indenfor bare 1000 m. fra jeres dør.

Rækkehuset giver jer hele tre etager, hvoraf andensalen udgøres af et stort disponibelt rum, som blot venter på jeres indretningsfantasi til at gøre det til jeres eget. En gårdhave byder jer velkommen. Herfra træder I ind i stueetagen, hvor et bryggers med vaskeplads og tørretumbler lægger sig på den ene side, og det nye HTH-køkken ligger på den anden. Køkkenet står fra 2015 med nyt rør og lyse plankegulve, som strækker sig til hele resten af boligen, kun afbrudt af de mørke fliser i entreen. Køkkenet giver jer masser af gode bordpladser af mørkt granit oven på hvide elementer med stålbørstede greb. Mørke klinker er påsat væggene mellem over- og underskabene. Et nyt gæstetoilet fra 2012 lægger sig også i stueplan med hvide klinker. Et dejligt, stort stuealrum mod vest glider ud i udestuen med glaspartier hele vejen rundt, som giver jer et herligt vue til den fine have udenfor. På førstesalen får I en soveafdeling med plads til hele børnefamilien; fire værelser lægger sig side om side med en repos i midten og et nyere badeværelse fra 2007, der står med gulvvarme og separat bruseniche.

Kom og lad familien finde sig til rette i dette skønne enderækkehus!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.